ukenru
u-mikolayevi-viyavili-chotiri-vipadki-zarazhennya-koronavirusom-delta

У Миколаєві виявили чотири випадки зараження коронавірусом “Дельта”

 • 19560 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Сьогодні у Миколаєві виявили чотири випадки захворювання на коронавірус штаму “Дельта”. Про це УНН стало відомо з посту на Facebook голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталія Кім.

Цитата:

"На жаль, хвороба не відступає. Сьогодні стало відомо, що в Миколаєві виявили чотири випадки небезпечного штаму коронавірусу "Дельта", — написав Віталій Кім.

Деталі

Зазначається,що троє захворілих приїхали з відпочинку з Туреччини, один з Росії. У всіх стан задовільний, вони знаходяться на самоізоляції.

За словами голови обласної державної адміністрації, у Миколаєві кожного дня фіксують не менше 20 випадків захворювання.

Кім додав, що у Миколаївській області відкрито 15 центрів масової вакцинації людей. Паралельно з якими працюють й пункти щеплення.

Також в Миколаївській області працюють 24 мобільні бригади та 108 стаціонарних пунктів щеплення.

Додамо

28 липня повідомлялося про 17 випадків захворювання “Дельта” штамом, які були зафіксовані у Київській, Львівській та Закарпатській областях.

Зокрема, через поширення “Дельта” штаму в Україні влада посилила правила в’їзду. 

Тим часом, в Україні зафіксовано 2,252 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст за добу, 30 липня, — 916, що нижче рівня попередньої доби. Госпіталізовано за добу при цьому 486 осіб, що на рівні показника днем раніше.

Українські Національні Новини

Суспільство