ukenru
u-mikolayevi-trokh-politseyskikh-pidozryuyut-u-pobitti-cholovika

У Миколаєві трьох поліцейських підозрюють у побитті чоловіка

 • 19578 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Оголосили про підозру трьом поліцейським майже через місяць після того, як вони побили жителя міста Миколаєва, намагаючись встановити реального власника майнінг-ферми. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Миколаївської області.

"27 та 28 травня 2020 року з урахуванням зібраних беззаперечних доказів…повідомлено про підозру трьом працівникам Вітовського відділення поліції Корабельного ВП ГУ Нацполіції в Миколаївській області – начальнику відділу, начальнику та оперуповноваженому сектору карного розшуку та курсанту Національної академії внутрішніх справ,за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень, що супроводжувалися насильством, що ображають особисту гідність потерпілого)", - сказано у повідомленні.

За даними слідства, 21 квітня 2020 року підозрювані, у рамках розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 188-1 КК України, побили жителя міста Миколаєва, намагаючись встановити реального власника майнінг ферми. У результаті дій підозрюваних, згідно висновку есперта, потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

Наразі вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваних запобіжних заходів, а також відсторонення їх від займаних посад.

Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, на Черкащині судитимуть двох поліцейських, які відвезли на кладовище потерпілого, били та вимагали гроші за непритягнення його до кримінальної відповідальності за злочин, якого він не вчиняв.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП