u-mikolayevi-sogodni-vimikatimut-svitlofori-ta-zmenshat-kilkist-elektrotransportu

У Миколаєві сьогодні вимикатимуть світлофори та зменшать кількість електротранспорту

 • 237598 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Сьогодні, 20 жовтня, у Миколаєві на 60% зменшать кількість електротранспорту. Також вимикатимуть світлофори. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, передає УНН.

Цитата

"Друзі, зменшуємо на 60% кількість електротранспорту на вулицях Миколаєва. Також вимикаємо світлофори", - наголосив Сєнкевич.

Він закликав врахувати цю інформацію під час планування поїздок.

"Водії, будьте уважні та дотримуйтесь правил дорожнього руху. Також прохання до всіх - завтра з 7:00 до 23:00 максимально зменшити споживання електроенергії", - зазначив міський голова.

Доповнення 

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що 20 жовтня не працюватиме електротранспорт, підприємства, освітлення магазинів тощо.

"Щоб не було відключень в області, та загалом по Україні, необхідно всім разом менше споживати енергію. Ніколи про таке вас не просив, але необхідно заощадити. Аналогічне прохання й до військових. Завтра один день економимо та перевіряємо як це буде працювати. Віднесіться серйозно до цього, будь ласка", - сказав він.

Нагадаємо 

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомляв, що по всій Україні будуть вводитися обмеження постачання електроенергії. Російські окупанти знову зруйнували генеруючі об‘єкти енергетики.

Раніше в ОП закликали українців готуватися до відключень світла, тепла і води.

18 жовтня повідомлялося, що з 10 жовтня російські війська зруйнували 30% українських електростанцій.

В Укренерго зазначили, що відключення світла по Україні 20 жовтня буде почерговим. Як очікується, обмеження вводитимуться не більше ніж на 4 години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: дуже важливо, щоб споживання електрики було максимально свідомим

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві знищили пам'ятник "чекістам"

     • 139491 переглядiв

    Телескоп James Webb сфотографував "Стовпи Творіння"

     • 447674 переглядiв