ukenru
u-mikolayevi-pereviryat-zakonnist-rozmischennya-gazovikh-zapravok

У Миколаєві перевірять законність розміщення газових заправок

 • 6984 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Влада Миколаєва перевірить розміщення газових заправок в місті на предмет законності і безпеки. Про це йшлося 26 червня під час засідання профільної депутатської комісії з питань містобудування, архітектури та будівництва, передає УНН.

Депутат Андрій Яковлєв заявив, що ситуація з продажем газу, дизпалива і бензину в місті неконтрольована. Небезпека, за словами депутата, полягає в незаконному розміщенні заправок поблизу житлових будинків і підприємств.

"Роміщені де завгодно, як завгодно, поблизу житлових будинків, поблизу підприємств. І мене не покидає стійке відчуття, що вони розміщуються без документів міської ради, без відведення землі, однозначно. На якій підставі вони розміщуються? З мовчазної згоди ДСНС, поліції та інших служб чи ні? Для мене залишається загадкою", - зауважив А.Яковлєв.

Крім того, А.Яковлєв закликав депутатів дати доручення віце-мерам і департаменту по боротьбі з корупцією перевірити законність розміщення заправок в місті.

Пропозиція А.Яковлєва була поставлена на голосування - депутати підтримали одноголосно.

Нагадаємо, напередодні Євробачення в столиці демонтували понад 300 АГЗП, які працювали без оформлення дозвільної документації. Однак, за словами президента "Нафтогазовій Асоціації України" (НАУ) Дмитра Кулика, з Києва нелегальні АГЗП переїхали в передмістя.

При цьому, він зазначив, що боротьбу з нелегальними газовими модулями почали в різних регіонах України.

Додамо, що представники легального ринку палива вітають спроби влади подолати нелегальний ринок зрідженого газу. Зокрема, за словами генерального директора мережі АЗК WOG Сергія Корецького, це крок назустріч становлення здорової конкуренції на ринку.

Українські Національні Новини

Суспільство