ukenru
u-mikolayevi-cholovik-lyakav-ditey-strilyaninoyu-z-pistoleta-yogo-zatrimali

У Миколаєві чоловік "лякав дітей" стріляниною з пістолета: його затримали

 • 849445 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У Миколаєві поліція затримала чоловіка, який у житловому кварталі стріляв у бік дітей. Таким чином він нібито хотів налякати дітей, які нібито жбурляли каміння у вікна його квартири. Про це повідомляє головне управління Національної поліції в Миколаївській області, передає УНН.

Деталі

До поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що невідомий чоловік із сусіднього будинку по вулиці Чкалова здійснював постріли нібито із пістолету у бік дітей, які гралися на спортивному майданчику.

Поліцейські встановили особу зловмисника та місце його знаходження. Причетним виявився 28-річний миколаївець, у якого правоохоронці виявили пістолет та корпус гранати РГД-5 без запалу. Зі слів чоловіка, у такий спосіб він хотів "налякати дітей, які нібито жбурляли каміння у вікна його квартири". Ніхто з дітей травмувань не зазнав.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України. За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 ККУ «Хуліганство із застосуванням зброї». Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Зброю та гранату правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

За погодженням із прокуратурою чоловікові слідчі повідомили про підозру у вчиненні вказаного злочину. Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо

У Київській області повідомлено про підозру жінці та її співмешканцю у ґвалтуванні та катуванні трьох малолітніх дітей. Їх вилучено із родини, наразі діти перебувають під опікою патронатних служб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП