ukenru
u-merezhi-zyavilosya-video-demontazhu-shulyavskogo-mostu-znyate-z-neochikuvanikh-rakursiv

У мережі з’явилося відео демонтажу Шулявського мосту, зняте з неочікуваних ракурсів

 • 20566 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував масштабне відео демонтажу старого Шулявського мосту. Відео зняте з кількох ракурсів з використанням ефектних способів фільмування та монтажу, передає УНН.

Наразі робітники продовжують демонтаж частин Шулявського шляхопроводу. Експерти високо оцінюють швидкість виконання робіт. Перший етап – повний демонтаж конструкцій мосту – завершиться вже до кінця місяця.

"На Шулявському шляхопроводі завершують демонтаж прогонів мосту над проспектом Перемоги. До кінця квітня шляхопровід демонтують повністю", –написав Віталій Кличко.

Роботи на об’єкті тривають без упину, Шулявський міст розбирають на блоки, котрі потім утилізують. Робітники для цього використовують "мегадомкрат" – його привезли з Нідерландів, він має назву ABC, розроблений і зібраний компанією Mammoet. Домкрат дозволяє у короткі терміни розбирати та збирати мости, і це здійснюється великими модульними блоками – шляхопровід розрізають і розбирають на частини, які потім вивозять.

Важливо, що основну частину робіт намагаються здійснювати у темний час доби, щоб мінімізувати перекриття руху.

Нагадаємо, реконструкція шляхопроводу триває вже місяць, її почали 17 березня. За оцінками експертів, реконструкція всієї розв’язки триватиме приблизно 17 місяців, а проїзд новим мостом відкриють вже до кінця цього року.

Українські Національні Новини

Київ