ukenru
u-melitopoli-cholovik-vidkriv-strilyaninu-z-balkona

У Мелітополі чоловік відкрив стрілянину з балкона

 • 9300 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Чоловік стріляв з балкона багатоповерхового житлового будинку у Мелітополі. Про це повідомив відділ комунікації поліції Запорізької області, передає УНН.

"30 вересня близько 23:00 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідомий чоловік стріляє з багатоповерхового будинку по вулиці Байбулатова в Мелітополі. На місце події була скерована група швидкого реагування та слідчо-оперативна група відділу поліції", – йдеться в повідомленні.

Під час з’ясування обставин події, зловмисник чинив опір працівникам поліції та перешкоджав проведенню слідчих дій. На нього склали протокол за ст. 185 КУпАП, тобто злісна непокора законному розпорядженню або вимогам поліцейського, членам громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця.

Як було встановлено, декілька пострілів з балкона будинку з хуліганських мотивів здійснив місцевий мешканець 1987 року народження. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України.

"Поліцейські вилучили мисливську рушницю ТОЗ-Б 16 калібру та шість набоїв калібру 9 мм", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, в італійській комуні Беллона 47-річний чоловік відкрив стрілянину з балкона власної квартири з рушниці. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП