ukenru
u-mariupoli-zatrimali-inozemtsya-yakiy-namagavsya-vivezti-divchat-v-seksualne-rabstvo

У Маріуполі затримали іноземця, який намагався вивезти дівчат в сексуальне рабство

 • 15217 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. На виїзді з Маріуполя затримали громадянина Туреччини, який намагався вивезти з України двох дівчат для сексуального рабства. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"На виїзді з міста Маріуполя затримано громадянина Туреччини, який намагався вивезти з України двох дівчат для сексуального рабства", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що, за версією слідства, 3 жовтня 2019 року 27-річна дівчина, яка знаходилась у складному соціальному становищі, за порадою подруги, познайомилась у соціальній мережі з 45-річним громадянином Туреччини, що проживав у місті Піннеберг (Німеччина), та поцікавилась у нього про роботу. Чоловік запропонував дівчині за грошову винагороду надавати сексуальні послуги у Швейцарії, а коли вона погодилась, попросив знайти для такої ж "роботи" ще декількох дівчат.

"1 листопада зловмисник на автомобілі марки Audi A8 прибув до м. Маріуполя. Зустрівшись з потерпілою, яка привела для знайомства з ним трьох подруг, чоловік вибрав з них 28-річну дівчину та разом з молодими супутницями поїхав з міста. Під час виїзду з міста вказаний автомобіль зупинено, а зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. У ході обшуку у нього виявлено та вилучено грошові кошти у розмірі 600 євро, мобільний телефон та банківські картки", - додали у пресслужбі.

Повідомляється, що затриманому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми за попередньою змовою осіб щодо декількох осіб) КК України.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, жителям Херсонщини повідомлено про підозру в торгівлі людьми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП