ukenru
u-mariupoli-spivrobitnik-sbu-prezentuvav-knigu-pro-podiyi-2014-roku

У Маріуполі співробітник СБУ презентував книгу про події 2014 року

 • 103035 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 4 грудня. УНН. Сьогодні у Маріуполі співробітник СБУ Василь Богач презентував книгу "Маріуполь 2014" про події "руської весни" і її персонажі, передає кореспондент УНН.

Книга тиражується поки малою кількістю - всього тисяча штук. Сам автор випустив її під псевдонімом Іван Богдан. У книзі описуються всі події, які відбулися у місті з кінця лютого по червень 2014 року. У книзі зібрано понад 150 персонажів, які в тій чи іншій мірі вплинули на хід подій. Опис всіх подій йде максимально об'єктивно, за словами автора, він залишає читачеві вибір  визначити вчинок кожної людини, хто брав участь у подіях 2014 року у Маріуполі.

"Я вже дав почитати цю книгу деяким персонажам, які тут фігурують. На мене "вилили відро бруду", але бруд всохне і відпаде, а правда залишиться у цій книзі. Якщо ця книга потрапить в руки тих людей, що стояли на антимайдані, я сумніваюся, що більша частина з них змінить свою точку зору. Але хтось, нехай і мала частка, зрозуміють, що відбувалося тоді", - повідомив кореспонденту УНН автор книги І.Богдан.

Також співробітник СБУ стверджує, що згідно з соціологічним опитуванням 70% жителів Маріуполя досі очікують на повернення Росії або "ДНР" у Маріуполь, тільки відкрито зараз про це не говорять.

Окрім цього у книзі у кінці є інформація про всіх героїв подій 2014 року на сьогодні, тобто - де вони знаходяться і чим займаються у цей час.

Українські Національні Новини

Суспільство