ukenru
u-mariupoli-areshtuvali-pidozryuvanogo-u-pidpali-kiosku-z-prodavtsem-vseredini

У Маріуполі арештували підозрюваного у підпалі кіоску з продавцем всередині

 • 10138 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 18 травня. УНН. Апеляційний суд Донецької області застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою стосовно чоловіка, якого підозрюють у підпалі торговельного кіоску у Маріуполі, в якому знаходилася продавчиня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко, передає УНН.

Так, підозрюваний в ніч з 8 на 9 травня, перебуваючи напідпитку, після конфлікту з продавчинею одного з кіосків Лівобережного району Маріуполя підпалив споруду разом із жінкою всередині. В результаті пошкоджено кіоск, а постраждала з опіками перебуває у лікарні.

"Після затримання підозрюваного слідчий за погодженням з прокурором звернувся до Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя із клопотанням про застосування до зловмисника запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проте суд відмовив у задоволенні цього клопотання та застосував до останнього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Прокуратура не погодилась із прийнятим рішенням суду першої інстанції та внесла апеляційну скаргу", - зазначив Лисенко.

Апеляційний суд Донецької області задовольнив апеляційну скаргу прокуратури, скасувавши ухвалу районного суду Маріуполя. Стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для чоловіка, який у Запоріжжі кинув петарду у натовп під час акції на підтримку прав ЛГБТ. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП