ukenru
u-malayziyi-u-pasazhirki-kruyiznogo-laynera-westerdam-viyavili-koronavirus

У Малайзії у пасажирки круїзного лайнера Westerdam виявили коронавірус

 • 15118 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. У пасажирки круїзного лайнера Westerdam, який причалив в Камбоджі, виявили смертельний коронавірус. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

"Малайзія заявила в суботу, що 83-річна жінка, яка перебувала на борту MS Westerdam, керованого підрозділом Carnival Corp, пройшла тест на коронавірус і отримала позитивний результат після прибуття в Куала-Лумпур з Камбоджі. Вона була першою з судна, яке перевозило 1455 пасажирів і 802 членів екіпажу, з позитивним результатом тесту", - пише видання.

Відзначається, що оператор круїзного судна запросив додаткові тести. Камбоджійська влада також закликала Малайзію переглянути результати випробувань.

"Віце-прем'єр Малайзії Ваз Азіза Ван Ісмаїл повідомив, що на американському судні було проведено повторне тестування, і воно знову дало позитивний результат. У її чоловіка тест був негативним", - зазначає видання.

Нагадаємо, лайнер Westerdam вийшов з Гонконгу 1 лютого. Він планував здійснити візит до низки японських портів. Ці плани були скасовані за наполяганням японської сторони, яка побоювалася можливої ​​наявності на борту людей з підозрою на новий коронавірус.

Також повідомлялося, що круїзний лайнер Westerdam, який раніше відмовилися прийняти п'ять країн, прибув до Камбоджі.

Українські Національні Новини

Новини Світу