ukenru
u-magazinakh-poryad-z-nsk-olimpiyskiy-ne-prodayut-alkogol

У магазинах поряд з НСК "Олімпійський" не продають алкоголь

 • 10022 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. У магазинах поблизу НСК "Олімпійський" припинили продаж алкоголю та цигарок, повідомляє УНН. 

У магазинах роздрібної торгівлі поблизу НСК "Олімпійський" заборонено продаж алкоголю та цигарок. Відповідні розпорядження КМДА розміщене у магазинах.

Нагадаємо, сьогодні на НСК "Олімпійський"  відбудуться дебати.

Стадіон посилено охороняють, людей на вході перевіряють правоохоронці. Є певний перелік речей, які заборонено брати на НСК. Так, правоохоронці вилучатимуть у людей предмети, схожі на зброю, продукти харчування, газові балончики, петарди, фаєри. Також глядачів закликають не вживати алкоголь, оскільки працівники поліції не пускатимуть на НСК "Олімпійський" людей у стані алкогольного сп’яніння. Загалом за порядок на стадіоні будуть відповідати службовці Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС.

Також обмежено рух транспорту деякими вулицями. Столичне метро змінило режим роботи станцій у зв'язку з дебатами.
МВС очікує до 60 тисяч глядачів на дебатах на "Олімпійському".

Режисерське забезпечення для дебатів на стадіоні надасть "Суспільне".

Водночас, НСТУ також очікує кандидатів на національні теледебати. Так, у ЦВК запропонували провести дебати на "Суспільному" 19 квітня з 21:00 до 22:00. Поліція охоронятиме НСТУ під час дебатів.

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. ЦВК під ранок 4 квітня опрацювала 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня. Володимир Зеленський отримав 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців.

У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня. Офіційно до другого туру пройшли Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

Українські Національні Новини

Суспільство