u-lvovi-zaboronyayemo-zakrivati-ukrittya-voni-budut-vidkriti-24-7-sadoviy

"У Львові забороняємо закривати укриття!": вони будуть відкриті 24/7 - Садовий

 • 396397 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Відсьогодні на території Львівської громади укриття будуть доступні цілодобово. Причиною стали скарги на гарячу лінію вночі. Повідомив міський голова Андрій Садовий, пише УНН.

Цитата

"Всі укриття на території Львівської громади мають бути відкритими 24/7. Таке рішення щойно проведеної комісії з надзвичайних ситуацій. Рішення непросте, але єдино правильне. Оскільки забезпечити відкривання сховищ на 100% неможливо, у Львові забороняємо закривати укриття!", - повідомив Садовий.

За його словами, відповідальні особи, визначені власником будівлі, мають напрацювати схему згідно з якою сховки будуть у вільному доступі цілодобово. Причиною такого рішення стали 10 скарг на Гарячу лінію минулої ночі.

"Залишаються люди, яким байдуже на своє життя та життя близьких. Ворогу абсолютно неважлива відстань – Львів, Київ та Краматорськ однаково можуть обстрілюватися. Тому треба в першу чергу потурбуватися про свою безпеку", - зауважив міський голова.

Це рішення остаточне і обговоренню не підлягає, додав Садовий. 

Доповнення

Армія рф у ніч на 6 липня завдала ракетного удару по Львову. Повітряні сили повідомляли, що збито 7 з 10 запущених армією рф крилатих ракет "Калібр".

Кількість загиблих через нічний ракетний удар рф по Львову зросла до п’яти. Всього від ворожого удару постраждало 40 осіб, врятовано 7, евакуйовано 64 особи.

Пошкоджень зазнали 30 будинків, 11 гуртожитків для ВПО та дитячий будинок. До кінця дня усі завали на місцях російського терору будуть розібрані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Приголомшливі ​​людські втрати війни росії": західні дипломати відреагували на ракетну атаку по Львову

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі