ukenru
u-lvovi-vidbudetsya-futbolniy-match-zadlya-dopomogi-dityam-pereselentsyam

У Львові відбудеться футбольний матч задля допомоги дітям-переселенцям

 • 6201 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Завтра, 28 вересня, на львівському стадіоні "Скіф" збірна журналістів України зіграє з ветеранами "Карпат" благодійний футбольний матч "Кубок Львова". Про це повідомляє прес-служба Федерації Футболу України, передає УНН.

Початок матчу - 14.00.

"Основна мета благодійного матчу — допомогти дітям-переселенцям зі Сходу України займатися спортом", - розповіли у ФФУ.

Вхід на матч - вільний. А окрім футболу, на гостей чекає концертна програма, розповіли у ФФУ.

Зірковим гостем матчу буде естрадний український співак Андрій Заліско.

Також, у Федерації нагадали, що за підтримки ФФУ та ІА "Центр новин" утворилася нова футбольна команда — збірна журналістів України.

"Команда журналістів бере участь у благодійних матчах під патронатом ФФУ, які покликані допомагати дітям-сиротам, інвалідам, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Результатом Парламентського кубку-2016 стала побудова та облаштування кімнат корекційного центру "Прімавера" для дітей з обмеженими можливостями. Після проведення Парламентського кубку-2017 був побудований та відкритий дитячо-спортивний майданчик в смт Комишуваха Попаснянського р-ну Луганської області (за 10 км від лінії фронту). За результатами Парламентського кубку-2018 понад 50 дітей Краматорська отримали футбольну форму та екіпіровку. Результатом Кубка Одеси 2016-го та 2018 років стала закупівля футбольної екіпіровки та спортивного спорядження дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму", - нагадали у ФФУ.

Українські Національні Новини

Суспільство