ukenru
u-lvovi-suditimut-organizovanu-grupu-za-rozbiyniy-napad-na-ponad-3-5-mln-griven

У Львові судитимуть організовану групу за розбійний напад на понад 3,5 млн гривень

 • 9833 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. У Львові судитимуть трьох нападників на підприємця, які заволоділи понад 3,5 млн грн. За рішенням суду вони перебувають під вартою. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Львівської області.

"У Львові судитимуть зловмисників, причетних до розбійного нападу на підприємця. За рішенням суду троє учасників організованої групи перебувають під вартою. За скоєне їм загрожує покарання - позбавлення волі на строк до 15 років із конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 9 червня у Львові зловмисники вчинили розбійний напад на підприємця, 45-річного місцевого жителя. Вони нанесли чоловіку тілесні ушкодження, заволоділи грошима у сумі більше ніж 3,5 млн грн та намагались втекти. Відразу після вчинення злочину трьох мешканців Львова віком 20, 24 та 29 років, затримали оперативники. Нападникам повідомили про підозру.

Нагадаємо, у Києві відправили під варту без права внесення застави двох осіб, які підозрюються у вчиненні розбійного нападу на підприємця у центрі Києва.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП