ukenru
u-lvovi-stalasya-biyka-z-nozhovimi-poranennyami-gospitalizuvali-trokh-lyudey

У Львові сталася бійка: з ножовими пораненнями госпіталізували трьох людей

 • 11258 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 24 вересня. УНН. Бійка сталася на вулиці Замкнена у Львові, після чого з ножовими пораненнями госпіталізували трьох людей. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

"У поліцію надійшла інформація від медиків, що на вулиці Замкненій троє людей поранені з ножовими пораненнями. Серед поранених - двоє чоловіків та одна дівчина. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Встановлюються обставини інциденту", - прокоментували у Нацполіції.

Львівська активістка Ірина Юзик на своїй сторінці у Facebook повідомила, що одному з постраждалих, активісту, зробили операцію. Він у важкому стані.

"Соціальні активісти з "Чорного Стягу"... Сьогодні (вчора, 23 вересня, - ред.) їх побили. На стадіоні школи (біля цирку). На двох дівчат і двох хлопців прийшло два десятки нападників повністю у чорному і балаклавах, з металевими палками та ножами. Ми з колегою і їх друзями у лікарні. Дівчата (їм приблизно по 20 років): численні забої, ножові поранення. Хлопці (одному 20, другому близько 25): те саме, тільки важча форма. Один у важкому стані, у тому числі ножовий удар у груди і травма голови, переніс операцію, чекаємо чи прийде до тями. Поліція була", - написала Юзик.

Нагадаємо, у Миколаєві між відпочивальниками стався конфлікт, у ході якого один із чоловіків завдав смертельні ножові поранення іншому. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП