ukenru
u-lvovi-raptovo-pomer-direktor-budinku-vchenikh-zakritogo-pislya-skandalnoyi-vechirki

У Львові раптово помер директор Будинку вчених - закритого після скандальної вечірки

 • 17942 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Директор будинку вчених у Львові раптово помер сьогодні зранку під час зустрічі з заступником мера міста Андрієм Москаленком. Про це у своєму Facebook повідомив у п'ятницю сам віце-мер, пише УНН.

Цитата:

“Медики годину намагались врятувати життя, але, на жаль, пан Роман помер”, - написав Москаленко.

Деталі

Як написав заступник мера Львова, 2 грудня ввечері директор Будинку вчених Роман Славітич зателефонував до нього, і попросив про зустріч. Зустріч була призначена на сьогодні, о 8 годині ранку.

Керівник Будинку вчених прийшов трохи швидше, сів за стіл. Як зауважив Москаленко, співробітниця міської ради помітила, що Славітич не дуже добре виглядає і запропонувала склянку води.

Але він одразу знепритомнів. Працівники викликали швидку і почали надавати першу допомогу. Проте врятувати чоловіка не вдалося.

Причини та обставини смерті наразі невідомі.

Нагадаємо

29 листопада, у львівському Будинку вчених, керівником якого був Роман Славітич, блогери влаштували гучну вечірку у роковини Голодомору. Через це його роботу призупинили.

Поліцейські склали протокол за недотримання карантинних обмежень на організатора гучної вечірки.

Після гучної вечірки “голодна туса”, яку влаштував один із блогерів у Будинку вчених у Львові, приміщення заборонили здавати в оренду для розважальних заходів у траурні дні.

Українські Національні Новини

Суспільство