u-lvivskii-ova-diiatymut-novi-pravyla-perevirky-dokumentiv-viiskovozoboviazanykh

Працівники ТЦК та СП зможуть перевіряти документи у Львівській області - ОВА

 • 26761 переглядiв

У Львівській області видали новий наказ, який уповноважує працівників ТЦК та СП перевіряти посвідчення особи та військово-облікові документи усіх військовозобов’язаних регіону.

У Львові та області усі військовозобов’язані повинні мати при собі документи, що посвідчують особу та військово-облікові документи - працівників Львівського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки уповноважили на перевірки. Про це передає УНН із посиланням на наказ Львівської обласної військової адміністрації.

Зобовʼязати військовозобовʼязаних громадян України віком 18-60 років на території Львівської області на час дії воєнного стану мати при собі та надавати на вимогу для перевірки уповноваженим особам Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки документи, що посвідчують особу, та військово-облікові документи

- йдеться у наказі керівника апарату Львівської обласної військової адміністрації (ОВА), коменданта Львівської області Тараса Греня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ викрила ще три схеми ухилення від мобілізації чоловіків у Черкасах, Одесі та Львові

Згідно з наказом, представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки уповноважені перевіряти у всіх мешканців регіону наявність: документів, що засвідчують особу (паспорт); документи про прописку, військовий квиток чи тимчасове посвідчення військовозобов'язаного.

Положення мають допомогти "у виконанні заходів мобілізації на території Львівської області на період дії правового режиму воєнного стану" і діятимуть до скасування воєнного стану або до видачі окремого наказу.

Нагадаємо

Верховна Рада планує внести зміни до закону про мобілізацію, військовий облік та військову службу. Зокрема, планується скасувати відстрочку для студентів, які здобувають другу або третю вищу освіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони продовжує проект з рекрутингу до ЗСУ: є нова угода

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі