ukenru
u-luvri-nevidomiy-vimazav-tortom-kartinu-mona-liza

У Луврі невідомий вимазав тортом картину "Мона Ліза"

 • 256779 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. У паризькому музеї Лувр чоловік, переодягнений у жінку похилого віку, вимазав тортом картину Леонардо да Вінчі "Мона Ліза". Про це повідомляє видання Daily Wire, передає УНН.

Деталі

Як зазначили, чоловік з'явився у Луврі в перуці та в інвалідному візку. Спочатку він намагався розбити куленепробивне скло, та коли йому це не вдалося, він просто розтер по ньому шматок торта.

Відео з інцидентом одразу з’явилося у твіттері.

Цитата

"Можливо, це якесь божевілля, проте чоловік, одягнений як бабуся, встав з інвалідного візку та намагався розбити куленепробивне скло "Мони Лізи". А потім почав розмазувати торт по ньому та розкидати троянди, перш ніж його схопила охорона", – йдеться в коментарі.

Maybe this is just nuts to mebut an man dressed as an old lady jumps out of a wheel chair and attempted to smash the bullet proof glass of the Mona Lisa. Then proceeds to smear cake on the glass, and throws roses everywhere all before being tackled by security. ??? pic.twitter.com/OFXdx9eWcM

— Lukeee (@lukeXC2002) May 29, 2022

Нагадаємо

Новим директором паризького музею Лувр стала очільниця музею Орсе в Парижі Лоранс де Кар – перша жінка в історії на цій посаді.

Українські Національні Новини

Новини Світу