ukenru
u-lutsku-cholovik-sistematichno-zbuvav-boyovu-samorobnu-zbroyu

У Луцьку чоловік систематично збував бойову саморобну зброю

 • 5743 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. У Луцьку правоохоронці затримали місцевого жителя, який систематично збував вогнепальну зброю на території України, йдеться про пістолети, перероблені під бойові з травматичних) на території України. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку прес-секретаря ГПУ Андрія Лисенко у Facebook.

“Під час чергового відправлення пістолета Макарова через одного із поштових операторів до іншої області його було викрито та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - повідомив Лисенко.

За його словами після проведення обшуку за місцем проживання громадянина виявлено та вилучено токарний станок, заготовки для виготовлення пістолетів, їх окремі частини та набої.

Наразі триває досудове розслідування, проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії. Вирішуються питання про повідомлення затриманому про підозру у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також у незаконному виготовленні й переробці вогнепальної зброї (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 263-1 КК України), і питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомляв УНН, у львівського священика знайшли арсенал зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП