ukenru
u-likarni-im-mechnikova-rozpovili-pro-stan-trokh-postrazhdalikh-u-smertelniy-dtp-na-dnipropetrovschini

У лікарні ім.Мечникова розповіли про стан трьох постраждалих у смертельній ДТП на Дніпропетровщині

 • 7960 переглядiв

ДНІПРО-КИЇВ. 3 грудня. УНН. Наразі у лікарні ім. Мечникова у Дніпрі знаходяться троє з семи постраждалих внаслідок ДТП на Дніпропетровщині, у якій загинуло 5 людей. Про це кореспонденту УНН розповів помічник лікаря ОКЛ ім. Мечникова Олександр Толубаєв.

Усі діагностичні заходи провели трьом постраждалим, яких доставили до лікарні ім. Мечникова. Усі троє, два чоловіки 1987 і 1993 р. н. і дівчина 1991 р.н., - перебувають у реанімації.

Один з постраждалих знаходиться у вкрай важкому стані із черепно-мозковою травмою і травмою спинного мозку. Лікарі провели кілька годин, рятуючи його життя. На цей момент стан залишається вкрай важким, він підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Інші два пацієнта - з важкими травмами грудей, обличчя.

Усі госпіталізовані знаходяться у свідомості, але обставин аварії не пам'ятають. Вони потребують спостереження лікарів- анестезіологів.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, смертельна ДТП сталась вчора близько 9-ї год. вечора на трасі між селом Чумаки і Зоря на Дніпропетровщині. Внаслідок загинуло 5 осіб, 7 доставили до лікарні. Четверо постраждалих перебувають у шостій міській лікарні Дніпра. Троє - у лікарні ім. Мечникова.

Українські Національні Новини

Суспільство