u-kyievi-dorohu-vid-snihu-rozchyshchaiut-ponad-300-odynyts-tekhniky-vodiiv-zaklykaiut-buty-uvazhnymy-za-kermom-video

У Києві дорогу від снігу розчищають понад 300 одиниць техніки, водіїв закликають бути уважними за кермом (відео)

 • 27192 переглядiв

У Києві понад 300 одиниць снігоприбиральної техніки та 500 робітників прибирають сніг та посипають дороги протиожеледними матеріалами після негоди, а водіям рекомендують бути обережними.

У столиці понад 300 одиниць техніки та 500 комунальників та дорожників усувають наслідки негоди – розчищають дороги від снігу та обробляють протиожеледними засобами. Про це УНН повідомляє із посиланням на КМВА та КМДА.

Після опадів та низької температури в столиці України триває усунення наслідків негоди. Для виконання робіт дорожні служби залучили понад 300 од. снігоприбиральної техніки та 70 бригад - понад 500 співробітників- для ручного прибирання. Окремо працюють комунальні служби. Рух вулицями в Києві відбувається в штатному режимі

- йдеться у повідомленні КМВА у Telegram.

Доповнення

В КМДА повідомили, що триває обробка доріг, мостів, спусків і підйомів протиожеледними засобами, а також прибирання снігу. До робіт задіяні 301 одиниця техніки "Київавтодору".

Окрім того, 523 працівники бригад із ручного прибирання "Київавтодору" очищають від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, острівці безпеки, пішохідні переходи.

У дворах задіяно 118 одиниць техніки керуючих компаній і 3358 працівників. Зелені зони прибирають 744 працівники та 65 одиниць техніки "зеленбудів".

В КМДА закликали водіїв не паркуватися обабіч вулиць і доріг, аби не заважати працювати спецтехніці. Також попросили бути уважними за кермом. При наближенні до пішохідних переходів і місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму.

Додамо

За прогнозом Укргідрометцентру, 1 грудня в столиці очікується невеликий сніг і мокрий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніг, дощ і до 15° тепла: синоптики дали прогноз на перші три дні зими

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни вбили ще одного жителя Донеччини, поранили шістьох

     • 24286 переглядiв

    Сили оборони завдали 11 авіаударів по російських військах

     • 25324 переглядiв