ukenru
u-kvu-pidtrimuyut-provedennya-debativ-i-v-olimpiyskomu-i-na-suspilnomu

У КВУ підтримують проведення дебатів і в “Олімпійському”, і на "Суспільному"

 • 9690 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель підтримує ідею проведення дебатів між кандидатами у президенти і на НСК “Олімпійський”, і на "Суспільному", передає УНН.

"Я вважаю, була б чудова можливість проведення дебатів і на НСК “Олімпійський”, як заявили представники команд кандидатів, а також додаткового раунду дебатів у приміщенні "Суспільного". Якщо Центральна виборча комісія піде назустріч, природно, що можна врегулювати внесенням змін до постанови ЦВК, передбачивши (ще-ред.) одні дебати”, - сказав Кошель.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до діючого глави держави Петра Порошенка.

Його пропозицію прийняв чинний голова держави і другий кандидат у президент Петро Порошенко.

Голова правління ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” Зураб Аласанія на своїй сторінці у Facebook заявив, що НСТУ починає перемовини з кандидатами у президенти щодо організації їхніх дебатів на НСК “Олімпійський”.

Директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко запевнив, що правоохоронні органи без проблем зможуть зберегти спокій на НСК "Олімпійський", під час проведення запланованих дебатів кандидатів на пост президента України.

Українські Національні Новини

Політика