ukenru
u-kvartiri-klimenka-znayshli-generalski-pogoni-yogo-tsivilnoyi-druzhini

У квартирі Клименка знайшли генеральські погони його цивільної дружини

 • 83186 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Вчора були опубліковані фото з виявленими в квартирі екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка виробами Faberge. Однак, як стало відомо УНН з власних джерел, у помешканні знайшли також генеральські погони його цивільної дружини.

Указ про присвоєння спеціального звання державного радника податкової та митної справи 3-го рангу Ользі Семченко підписав колишній президент країни Віктор Янукович 24 серпня 2013 року. На той час О.Семченко було всього 32 роки і працювала вона прес-секретарем у О.Клименка. Офіційно її посада звучала так: директор Інформаційно-комунікаційного департаменту Міністерства доходів та сборів.

Сьогодні ж вона керує редакційною політикою одного зі ЗМІ, афілійованого також з О.Клименком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємство Тарути не повертає державі вагони Клименка

Нагадаємо, вироби Faberge та згадані генеральські погони були виявлені в столичній квартирі О.Клименка, що оформлена на ТОВ “Компанія з управління активами Ексельсіор”, яка в свою чергу раніше заперечувала зв’язок з колишнім чиновником.

Раніше УНН повідомляв, що О.Клименка підозрюють зокрема у заволодінні державним майном в особливо великих розмірах. Військовою прокуратурою встановлено, що протягом 2013-2017 років лише за рахунок експлуатації і використання, надання в оренду, іншої господарської діяльності вагонів він отримав через підлеглих і довірених осіб компанії "Юнісон" прибуток у сумі орієнтовно 400 млн грн.

Також нагадаємо, у рамках розслідування кримінального провадження щодо так званих "схем Клименка" були затримані десятки екс-чиновників різних рівнів з податкової служби. Загальні збитки, завдані державі "схемами Клименка", оцінюються щонайменше в 96 млрд грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП