ukenru
u-kvartali-95-vzhe-zaplanuvali-kontserti-bez-zelenskogo

У "Кварталі 95" вже запланували концерти без Зеленського

 • 9005 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Після перемоги, за результатами підрахунку голосів Центральною виборчою комісією, на виборах президента України лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський залишить проекти, в яких багато років був режисером-постановником, ведучим і актором. Перший виступ колективу без нього відбудеться вже за тиждень у Туреччині. Про це УНН повідомляє з посиланням на студію "Квартал 95".

Так, новим ведучим "Ліги сміху" стане Євген Кошовий. У гумористичні програмі "Вечірній Квартал" з'являться нові, але вже знайомі телеглядачам обличчя.

"Це учасники команди "Дніпро", актори і ведучі – Ігор Ласточкин і Юрій Ткач. Також в нових записах програми візьме участь актор Improv Live Show Володимир Шумко. Крім цього, на постійній основі до складу акторської трупи "Вечірнього Кварталу" вже офіційно увійшов Володимир Мартинець (капітан команди "Стадіон "Діброва")", - зазначили у "Кварталі".

Постановкою номерів "Вечірнього Кварталу" будуть займатися Олександр Пікалов та Євген Кошовий. Перший виступ колективу без Зеленського відбудеться 3 травня у Туреччині.

Що стосується проекту "Розсміши коміка", то у дитячій версії Зеленського замінив Юрій Ткач. А ось хто займе місце Зеленського у дорослій версії, стане відомо ближче до зйомок нового, 16-го сезону проекту, який запланований на осінь.

Нагадаємо, за даними підрахунку голосів ЦВК, Володимир Зеленський переміг у президентських виборах України. За нього віддали голоси 73,22%, або 13 541 530 голосів виборців.

Українські Національні Новини

Політика