u-kryvorizhzhi-cherez-padinnia-ulamkiv-zbytoi-rakety-poshkodzheni-15-zhytlovykh-budynkiv-ova

У Криворіжжі через падіння уламків збитої ракети пошкоджені 15 житлових будинків - ОВА

 • 22525 переглядiв

У Кривому Розі уламками ворожих ракет пошкоджені 15 приватних будинків, автомобіль та електромережа, а в Нікополі внаслідок російських обстрілів пошкоджені: двоповерховий будинок, 8 приватних будинків, 5 магазинів, релігійна установа, об'єкт інфраструктури, адміністративна будівля, бібліотека, господарські будівлі, лінія електропередач та газопровід.

У Криворіжжі уламками ворожої ракети пошкоджені 15 приватних будинків, автівка та електромережа. Наслідки руйнувань після збиття снаряда поточнив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

За уточненою інформацією, через падіння уламків ракети на Криворіжжі пошкоджені 15 приватних будинків, авто, електромережа. Пожежу рятувальники приборкали.

- повідомив Лисак.

Деталі

Також очліьник ОВА повідомив, що впродовж дня неспокійно було й у Нікополі. Агресор гатив по місту з важкої артилерії, а також завдав 7 ударів дронами різних модифікацій.

Через ці атаки у Нікополі пошкоджені двоповерхівка, 8 приватних будинків. Побиті 5 магазинів, релігійна установа, інфраструктурний об’єкт, офісна будівля, бібліотека.

Також знищена одна господарська споруда, та ще одна – понівечена. Є пошкодження лінії електропередач і газогону.

Атака рф пошкодила об'єкт критичної інфраструктури та приватні будинки у Дніпропетровській області12.04.24, 07:53

Нагадаємо

Раніше УНН писав із посиланням на голову Дніпропетровської ОВА Сергій Лисака, про те що українські військові збили ворожу ракету над Криворіжжям. Повідомлялось, що через падіння уламків постраждала 28-річна жінка.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    OpenAI робить ChatGPT "більш прямим, менш багатослівним"

     • 20454 переглядiв

    Донеччина: росіяни обстріляли Нью-Йорк, є жертви

     • 21443 переглядiв