ukenru
u-kropivnitskomu-vidkrili-suchasne-futbolne-mini-pole

У Кропивницькому відкрили сучасне футбольне міні-поле

 • 39298 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. У Кропивницькому, на території Кіровоградського обласного НВК, побудували нове футбольне міні-поле. Про це повідомляє Кіровоградська обласна державна адміністрація, передає УНН.

Кошти на спорудження футбольного міні-поля було виділено із державного та обласного бюджетів. Загальна вартість проекту становила 1,5 млн грн, поінформували в ОДА.

"Це 12-те за рахунком футбольне поле, що збудовано в області в рамках державної програми, ініційованої Президентом України, та регіонального проекту "Здоров'я наших дітей", - розповіли у облдержадміністрації.

За словами голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка, до кінця поточного року у Кіровоградській області футбольних міні-полів ще побільшає.

"Їх у нас уже 12 і до кінця року ми збудуємо ще 11 таких полів, щоб хлопці і дівчата могли грати в футбол та інші види спорту", - наголосив він, додавши, що проект з будівництва спортивних майданчиків реалізовано за досить короткий термін.

"Вдячний Главі держави та президенту Федерації футболу України за ініціативу, адже з державного бюджету область отримала значні кошти, а також нашим партнерам – головам райдержадміністрацій та міським головам, які знайшли можливість співфінансувати такі проекти із місцевих бюджетів", - додав Кузьменко.

В ОДА уточнили, що з початку року футбольні міні-поля відкрито у Добровеличківському, Знам’янському, Маловисківському, Новоукраїнському, Олександрійському, Петрівському, Устинівському районах, а також у Гайвороні, Долинській, Новомиргороді та Олександрії.

Як писав УНН, в Україні триває реалізація бюджетної програми з будівництва футбольних міні-полів зі штучним покриттям по всій країні.

У рамках програми до кінця року буде побудовано близько 500 таких нових майданчиків

Українські Національні Новини

Спорт