ukenru
u-kremli-zakhvilyuvalisya-cherez-viyskovu-dopomogu-ssha-ukrayini

У Кремлі захвилювалися через військову допомогу США Україні

 • 34405 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. У Росії занепокоїлися тим, що США продовжують “накачувати” оборонний потенціал України, якій нібито “ніхто не загрожує”. Про це в суботу заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на ТАСС.

Деталі

“Вони (американці — ред.) продовжують накачувати оборонний потенціал України. Україні ніхто не загрожує. Навпаки, це провокує ці найгарячіші голови українські,.. їх накачує на прояв агресивності, в тому числі конкретно в плані агресивності в вирішенні проблем південного сходу”, - сказав Пєсков.

До слова, буквально днями прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Україна є недружньою Росії державою, що перетворився нібито в “проект західних країн”.

А тим часом 20 лютого минає сім років, як розпочалася збройна агресія Російської Федерації проти України. Цього дня до українського Криму почали прибувати російські військові підрозділи в межах операції із захоплення півострова. Незаконна спроба анексії АР Крим та міста Севастополя, а також подальше розв’язання збройного конфлікту на Донбасі стали етапами реалізації плану Росії, спрямованого на руйнування української державності, вказали раніше у МЗС України.

Що було раніше

Напередодні відбулася телефонна розмова міністра оборони США Ллойда Остіна з українським колегою Андрієм Тараном.

За підсумками переговорів Пентагон заявив про прихильність Сполучених Штатів зміцненню можливостей Збройних сил України з метою протистояння Росії.

Українські Національні Новини

Політика