ukenru
u-kremli-prokomentuvali-peregovori-n-savchenko-z-ordlo

У Кремлі прокоментували переговори Н.Савченко з ОРДЛО

 • 9154 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у вівторок прокоментував участь представників РФ в переговорах народного депутата Надії Савченко з "ДНР/ЛНР", заявивши, що такі контакти не можуть носити офіційного статусу, але Росія готова до діалогу, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

"Ви знаєте, в цьому випадку, звичайно, подібні контакти не можуть носити якогось міждержавного або ще якогось офіційного статусу, але, безумовно, з російської сторони завжди була готовність розмовляти з тими, хто бажає такого діалогу, ким би він не був. І російська сторона завжди вказувала на безальтернативність поступового налагодження в тому чи іншому форматі діалогу між Києвом і представниками Донбасу", - заявив Д.Пєсков.

Відповідаючи на питання про те, чи може участь Н.Савченко привести до конкретних результатів, він зазначив, що "це буде залежати від того, наскільки президент і уряд України надають значення подібним контактам і наскільки вони можуть використовувати ці контакти для отримання інформації з перших рук".

Прес-секретар президента РФ не уточнив, хто вів переговори з російської сторони. "Ні, точно зараз не назву", - сказав Д.Пєсков у вівторок, відповідаючи на питання журналістів.

Українські Національні Новини

Політика