ukenru
u-kremli-pozitivno-spriynyali-plani-o-navalnogo-balotuvatis-v-prezidenti-rf-zmi

У Кремлі позитивно сприйняли плани О.Навального балотуватись в президенти РФ - ЗМІ

 • 9389 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. У Кремлі позитивно поставилися до планів російського опозиційного політика Олексія Навального взяти участь в президентських виборах у Росії, передає УНН з посиланням на “Эхо Москвы”.

Раніше прес-секретар президента Дмитро Пєсков сказав, що “ніяк” не ставиться до висунення опозиціонера.

Висування О.Навального допоможе легітимізувати результати президентських виборів, розповіло Bloomberg анонімне джерело, що брало участь в обговоренні цього питання в Кремлі.

Сам політик в бесіді з агентством сказав, що не має ілюзій щодо своїх шансів на виборах, навіть якщо йому вдасться зареєструватися і офіційно стати кандидатом. “Я не наївний і розумію, як все влаштовано”, - заявив О.Навальний. Проте, він збирається боротися за перемогу і впевнений, що отримав би верх при рівному доступі до ресурсів і медіа.

Костянтин Костін, який очолював управління президента з внутрішньої політики під час кампанії 2012 року, заявив, що висунення О.Навального, у якого немає мережі прихильників по всій країні, не є для В.Путіна загрозою. К.Костін також виключив можливість проведення другого туру виборів.

О.Навальний оголосив про участь у виборах цього тижня. За його словами, за добу він отримав вже 3,5 мільйона рублів пожертвувань. Однак, поки неясно, чи зможе він взяти участь у виборах - справа “Кіровлісу”, за якою раніше був засуджений опозиціонер, перебвває на новому розгляді.

Українські Національні Новини

Новини Світу