ukenru
u-kramatorsku-politseyski-zatrimali-cholovika-yakiy-skoyiv-rozbiyniy-napad

У Краматорську поліцейські затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад

 • 11141 переглядiв

КИЇВ. 29 лютого. УНН. Чоловік напав на випадкового перехожого та зірвав у нього сумку. Наразі зловмисника затримано, йому загрожує до семи років ув’язнення. Про це повідомляє УНН з посиланням на Краматорський відділ поліції Донецької області.

До відділу поліції звернувся чоловік із повідомленням про пограбування. За його словами, близько 18:45 у четвер на вулиці Наді Курченко до нього підійшов незнайомець та вдарив в обличчя. Постраждалий не втримав рівноваги і впав, отримавши тілесні ушкодження. Зловмисник, скориставшись цим, зірвав з нього сумку та втік.

Співробітники кримінальної поліції під час проведення оперативно-розшукових заходів встановили особу фігуранта. Ним виявився краматорчанин, який на початку лютого звільнився з місць позбавлення волі, де відбув уже не перше покарання за скоєння аналогічних злочинів.

Крім того, відносно нього вже триває досудове розслідування за фактом грабежу –зловмисник відкрито заволодів мобільним телефоном на місцевому ринку.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 "Розбій" Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На підозрюваного чекає позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, у Маріуполі п'яний порушник ПДР напав на патруль поліції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП