ukenru
u-kortezh-prezidenta-polschi-vrizavsya-khlopchik-na-samokati

У кортеж президента Польщі врізався хлопчик на самокаті

 • 44425 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Нещасний випадок, пов'язаний з президентською колоною стався в Освенцимі. 9-річний хлопчик на самокаті врізався у кортеж президента Польщі Анджея Дуди. Про це повідомляє УНН з посиланням на rmf24.

Аварія сталася недалеко від поліцейської дільниці.

Президентська колона, проїхавши через Освенцим, сповільнилась, коли побачила хлопця, що їхав на самокаті через пішохідний перехід. Коли колона знову почала рухатися, другий хлопчик на самокаті врізався в третю машину колони, після чого різко піднявся на ноги і почав тікати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Миколаєві маршрутка з пасажирами врізалася у вантажівку

Швидкість машин, на щастя, була мала. Офіцери підійшли до хлопчика, який був шокований, провели попередній огляд та викликали швидку. Хлопчика відвезли до районної лікарні в Освенцимі для спостереження.

Прес-секретар президента Польщі повідомив, що "контакт дитини з автомобілем був "дуже делікатним".

9-річний хлопчик після закінчення медичного огляду через приблизно годину залишив лікарню - батьки забрали його додому. Президент Анджей Дуда сьогодні планує зустрітися з ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині мікроавтобус врізався у вантажівку: водій у лікарні

Варто додати, що у публікації немає інформації, чи був президент Польщі у момент ДТП в одному з автомобілів.

Як повідомляв УНН, у Києві на проспекті Григоренка неподалік станції метро “Позняки” автівка кортежу Президента України Петра Порошенка збила дитину на велосипеді на пішохідному переході.

Українські Національні Новини

Новини Світу