ukenru
u-konsulstvi-moldaviyi-v-odesi-siloviki-proveli-obshuk

У консульстві Молдови в Одесі силовики провели обшук

 • 11863 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. У консульстві республіки Молдова в Одесі проводить обшуки Молдавська антикорупційна прокуратура. Про це повідомили в прес-службі відомства, передає УНН.

"Антикорупційна прокуратура проводить обшуки в молдавському Консульстві в Одесі. Операція проводиться спільно з співробітниками НЦБК і Службою інформації та безпеки Республіки Молдова у справі про корупцію", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також повідомили, що, згідно з матеріалами кримінальної справи, 6 квітня 2018 року консул Молдови у Одесі видав довгострокову візу на 60 днів "громадянину арабського походження", порушивши закон. За свої послуги він нібито зажадав 100 євро.

На даний момент підозрюваному було обрано запобіжний захід не залишати країну протягом 30 днів. У разі визнання провини йому загрожує штраф у розмірі від 1000 до 2000 умовних одиниць і позбавлення права обіймати певні державні посади або займатися певною діяльністю на строк до 5 років, повідомляють у прес-службі.

Як повідомляв УНН, 2 квітня співробітники СБ України викрили на хабарі директора одного з комунальних підприємств Львівської міської ради.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП