ukenru
u-komiteti-vr-z-prav-lyudini-zayavili-scho-na-bezpechnu-reintegratsiyu-donbasu-potribno-2-3-roki

У комітеті ВР з прав людини заявили, що на безпечну реінтеграцію Донбасу потрібно 2-3 роки

 • 8516 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. На безпечну реінтеграцію Донбасу потрібно 2-3 роки, щоб підготувати населення і сформувати там проукраїнську більшість. Про це сказав народний депутат від "Слуги народу", заступник голови комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій Руслан Горбенко, передає кореспондент УНН.

"Необхідно прописувати план і не витрачати час на формулу Штайнмайєра. Якщо це буде гібридна реінтеграція, то ми побачимо її в 2020 році, а якщо це буде безпечна реінтеграція, то на це необхідно 2-3 роки. Для того, щоб підготувати наше населення, наших громадян для того, щоб не просто провести вибори, а мати шанс на перемогу проукраїнської більшості, яку необхідно там сформувати", - сказав Горбенко.

За його словами, наступним кроком дуже важливо розпочати виплати соціального забезпечення, пенсій і пільг на окупованих територіях без обмеження.

Нагадаємо, голова фракції "Слуга народу", народний депутат Давид Арахамія заявив, що грошей на відновлення Донбасу немає.

Українські Національні Новини

Політика