ukenru
u-kolumbiyi-zavershilosya-golosuvannya-na-prezidentskikh-viborakh

У Колумбії завершилося голосування на президентських виборах

 • 9464 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Ділянки для голосування на виборах президента Колумбії завершили свою роботу о 23:00 27 травня за київським часом. Про це повідомило в неділю Національне управління з реєстрації актів цивільного стану в своєму Twitter.

"Так як час вже 16:00 ділянки для голосування закрилися по всій країні", - йдеться в опублікованій заяві. Згідно з інформацією управління, що стежить за відсутністю порушень на виборах, за даними на 15:00 за місцевим часом (22:00 за київським) були зареєстровані 1006 скарг. Про серйозні порушення не повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС заявив, що вибори президента Венесуели не відповідали міжнародним стандартам

Чинний президент Колумбії Хуан Мануель Сантос заявив про спокійній обстановці в ході голосування. Таким чином, за його словами, ці вибори можуть стати найбезпечнішими за всю історію країни.

Колумбійцям необхідно вибрати одного з шести претендентів на найвищу державну посаду. Однак, згідно з опитуваннями, основна боротьба розгорнулася між двома претендентами: кандидатом від правої партії "Демократичний центр", колишнім сенатором Дуке і екс-мером столиці Колумбії Густаво Петро, ​​що представляє ліву коаліцію "Президент Петро", яка об'єднує рух "Прогресисти" і альтернативний індіанський і громадський рух.

Нагадаємо, Колумбія досягла угоди про партнерство з НАТО. Про це поінформував президент латиноамериканської країни Хуан Мануель Сантос 26 травня в своєму Twitter.

A las 4:00 pm se cerrarán las urnas en todo el país e iniciará el preconteo de los votos para elegir Presidente y Vicepresidente. #Elecciones2018 pic.twitter.com/pgFajsdpvA

— Registraduría (@Registraduria) 27 травня 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика