ukenru
u-kiyivskomu-teatri-opereti-pokazhut-premyeru-dityachoyi-vistavi-prigodi-buratino

У Київському театрі оперети покажуть прем’єру дитячої вистави "Пригоди Буратіно"

 • 6826 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Прем'єру музичної дитячої вистави "Пригоди Буратіно" відомого режисера-постановника лялькового театру Михайла Урицького покажуть в Київському національному академічному театрі оперети 17, 18, 25, 28 грудня, передає УНН з посиланням на театр оперети.

"Я вдячний Богдану Струтинському за запрошення поставити цю виставу. Можу сказати, що співпрацював із багатьма театрами в Україні і за кордоном, але ніколи не ставив вистав у музичних театрах. Тим не менш, в своїх постановках я завжди відштовхуюсь від музичного тексту, це - мій метод роботи. Співпраця з Київським національним театром оперети для мене - новий, дещо експериментальний досвід і прекрасна нагода попрацювати з уславленим колективом, яким є колектив Національної оперети", - сказав Михайло Урицький.

За словами організаторів, "Пригоди Буратіно" - весела і повчальна історія про сміливого дерев'яного хлопчину, який знайшов золотий ключик. Задля того, щоб відімкнути ключиком таємні двері і знайти своє щастя, Буратіно довелося пройти чимало випробувань. А щастя було зовсім поряд - за полотном із намальованим вогнищем у комірці папи Карло. Саме там знайшлися двері, які відмикалися золотим ключиком. А вели вони ... до театру!

Зазначимо, що нову музичну прем'єру "Пригоди Буратіно" покажуть в Київському національному академічному театрі оперети 17, 18, 25, 28 грудня.

Як повідомляв УНН, 25 листопада у Національній опереті України відбувся унікальний концерт “Симфонічний коктейль у стилі Блюз” за участю відомого австрійського піаніста Флоріана Файльмайра.

 

Українські Національні Новини

Культура