ukenru
u-kiyevi-zminyuyetsya-skhema-ruku-shvidkisnogo-tramvayu

У Києві змінюється схема руху швидкісного трамваю

 • 34108 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. У Києві зміниться рух трамвайного маршруту № 3. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу КМДА.

"У ніч проти 6 травня із 00:30 до 5:30 у зв’язку з прокладанням інженерних мереж на станції лінії швидкісного трамваю "Кільцева дорога" внесено зміни у рух трамваїв маршруту № 3 та організовано трасою: "Станція "Старовокзальна" "Михайлівська Борщагівка". Про це повідомили у КП "Київпастранс", - сказано в повідомлені.

Як повідомляв УНН, у 1,5-кілометровій зоні НСК “Олімпійський” тимчасово обмежать чи заборонять рух транспорту для підготовки та проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА.

Так, для розмежування автомобільних та пішохідних потоків на підʼїзді до НСК “Олімпійський” тимчасово встановлять напрямну огорожу. “Київському метрополітену” і “Київпастрансу” у дні проведення матчів доручено збільшити кількість рухомого складу пасажирського транспорту.

Крім того, у ніч із 26 на 27 травня роботу міського пасажирського транспорту продовжать на 3 години, організувавши перевезення наявними маршрутами міського наземного пасажирського транспорту, які проходять біля станцій столичного метро (після проходження його останніх потягів).

Українські Національні Новини

Київ