ukenru
u-kiyevi-zatrimali-shakhrayku-z-vini-yakoyi-grupa-gimnastok-ne-potrapila-do-gretsiyi

У Києві затримали шахрайку, з вини якої група гімнасток не потрапила до Греції

 • 12986 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. У Києві затримали туристичну шахрайку, з вини якої група юних гімнасток не потрапила до оздоровчого табору в Греції. Про це УНН повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

Так, у Києві затримали підозрювану, яка тривалий час переховувалася від правоохоронців за обвинуваченням у привласненні грошових коштів під виглядом надання туристичних послуг.

Зловмисниця у лютому 2018 року отримала від батьків малолітніх дітей, які займаються художньою гімнастикою в дитячих закладах Оболонського району, гроші у сумі майже 90 тис. гривень на придбання 25 авіаквитків до Афін та у зворотному напрямку для поїздки дітей до оздоровчого табору.

Однак, сплативши гроші за авіаквитки, юні пасажири так і не потрапили на літак. Директор турфірми своїх зобов’язань не виконала, а отриманими коштами розпорядилася на власний розсуд.

У зв'язку з тим, що підозрювана тривалий час ухилялася від слідчий дій, прокуратура через суд отримала дозвіл на її затримання з метою доставки до суду для обрання запобіжного заходу.

Згодом місцезнаходження підозрюваної було встановлено.

17 липня 2019 року жінку було затримано у Печерському районі столиці.

За клопотанням місцевої прокуратури підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Найближчим часом обвинувальний акт відносно зловмисниці буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, експерт розповідав читачам УНН, як не стати жертвою шахраїв при купівлі турпакету.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП