ukenru
u-kiyevi-zatrimali-pidozryuvanikh-v-ubivstvi-yuvelira-kiselva

У Києві затримали підозрюваних в убивстві ювеліра Кисельова

 • 9464 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Правоохоронці затримали у складі злочинної групи трьох імовірних убивць бізнесмена Сергія Кисельова під час планування ними нападу на родину загиблого. Про це повідомив начальник ГУ НП в місті Києві Сергій Крищенко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"В суботу, 13 квітня, відбулось затримання, коли сім’я загиблого була на кладовищі – це 40 днів було... Попередили скоєння ще одного злочину (напад на родину загиблого – ред.), але попередили ще на стадії замаху і це дало можливість пред’явити їм підозру ще в одному особливо тяжкому злочині", - зазначив Крищенко.

За його словами, згідно з версією слідства, після вбивства бізнесмена злочинна група продовжила стежити і тероризувати його родину з метою заволодіння статками загиблого. Як уточнив Крищенко, всі затримані – громадяни України 45-49 років, один з них – раніше судимий за скоєння збройного нападу. При затриманні у них вилучили гранату, з якою, імовірно, вони мали намір напасти на родину загиблого. Під час обшуків правоохоронці вилучили у них 6 гранат, 2 пістолети, набої.

Їм уже висунули підозри у плануванні вбивства, а також у скоєнні вбивства "ювеліра" 5 березня. Наразі тривають судові засідання по обранню запобіжного заходу.

При цьому він додав, що організатор цієї злочинної групи раніше був знайомий із убитим і навіть був його бізнес-партнером, тож мотиви вбивства слідство розглядає суто як з метою наживи.

Нагадаємо, тіло чоловіка з вогнепальним пораненням виявили в салоні Mercedes-Benz на вулиці Флоренції у Києві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП