ukenru
u-kiyevi-zatrimali-narkodileriv-yaki-cherez-zakladki-zbuvali-metadon

У Києві затримали наркодилерів, які через "закладки" збували метадон

 • 16526 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. В Києві правоохоронці затримали групу з трьох осіб, які через "закладки" займались збутом наркотичного засобу, метадону. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, передає УНН.

"Встановлено, що збут наркотиків здійснювався шляхом безконтактної передачі, а саме через розкладання так званих "закладок" у непримітних місцях. У подальшому зловмисники сповіщали замовників про місця схованок та способу оплати за отримані наркотичні речовини", - йдеться у повідомленні.

За результатами тривалого проведення слідчих та негласних (слідчих) розшукових дій учасники злочинної групи (двоє чоловіків та жінка) затримані, їм повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст.307 КК України.

Місцевою прокуратурою відносно затриманих подано до суду клопотання про застосування запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Росії заявили, що їхні прикордонники на адмінмежі Криму з материковою Україною затримали українця з наркотиками у "великих розмірах".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП