ukenru
u-kiyevi-zatrimali-khayzenbergiv-z-tovarom-na-milyon-griven

У Києві затримали "Хайзенбергів" з товаром на мільйон гривень

 • 14042 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. У Києві правоохоронці затримали наркозбувачів, які виготовляли і продавали наркотики на території міста. Загальна вартість вилучених речовин склала близько мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури столиці, передає УНН.

Основним наркозбувачем виявився раніше судимий за аналогічні злочини чоловік, який збував психотропні речовини дрібнооптовими партіями на території міста Києва та Києво-Святошинського району Київської області.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці виявили приміщення, яке зловмисники обладнали під лабораторію з метою виготовлення "амфетаміну" з готовим та розфасованим товаром для подальшого збуту. Загалом під час обшуків правоохоронці вилучили 1,5 кг амфетаміну, півкілограма психотропної речовини MDMA, 50 пігулок Екстезі, 500 гр прекурсорів Фенілнітропропен та стільки ж марихуани.

Вартість вилучених психотропних та наркотичних речовин складає близько 1 мільйона гривень.

На даний час двох осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України. Одному з них вже повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Досудове слідство триває.

Як повідомляв УНН, у Київській області військовослужбовця затримали за продаж наркотиків.

Українські Національні Новини

Київ