ukenru
u-kiyevi-zatrimali-cholovika-za-rozbiyni-napadi-na-pensioneriv

У Києві затримали чоловіка за розбійні напади на пенсіонерів

 • 14252 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Столичні правоохоронці затримали чоловіка за розбійні напади на пенсіонерів. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Впродовж жовтня до Солом'янського управління поліції від громадян надійшло кілька повідомлень про напади: їх бив, а потім відбирав гроші невідомий молодик. Жертвами злочину ставали люди похилого віку після відвідування продуктових магазинів. Після проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника.

За словами слідчого Солом’янського управління поліції Тетяни Косіченко, біля супермаркетів 21-річний житель Хмельниччини чекав одиноких пенсіонерів, які з покупками поверталися додому, після чого у під’їздах чи біля будинків нападав на них.

Після скоєних злочинів фігурант повернувся у Хмельницьку область, де його допомогли затримати місцеві працівники карного розшуку. Затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та нещодавно звільнився з місця позбавлення волі.

Слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині невідомий вбив пенсіонерку та намагався спалити будинок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП