ukenru
u-kiyevi-zatrimali-cholovika-yakogo-pidozryuyut-u-seriynikh-napadakh

У Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у серійних нападах

 • 15352 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. У Києві затримали підозрюваного у серійних нападах, вчинених на території Дніпровського району столиці. Про це УНН повідомили у пресслужбі прокуратури міста Києва.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №4 слідчими Дніпровського управління поліції затримано чоловіка, який підозрюються у вчиненні серії нападів з ножем на чоловіків", - йдеться в повідомленні.

Вказані злочини були скоєні упродовж вересня цього року на території Дніпровського району міста Києва.

За результатами проведених слідчо-розшукових заходів та зібраних доказів встановлено причетність до вчинення двох таких нападів 44-річного місцевого мешканця, який раніше перебував на примусовому лікуванні у психіатричному закладі за вчинення умисного вбивства в неосудному стані.

"18 жовтня 2019 року за погодження місцевої прокуратури зловмиснику оголошено підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України та до суду подане клопотання про застосування відносно нього запобіжного заходу у виді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку", - повідомили в прокуратурі.

Триває досудове слідство, в ході якого збираються докази щодо можливої причетності підозрюваного до інших епізодів.

Нагадаємо, у Києві засудили вбивцю самотніх літніх жінок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП