ukenru
u-kiyevi-zatrimali-cholovika-yakiy-namagavsya-vikrasti-interaktivnogo-robota

У Києві затримали чоловіка, який намагався викрасти інтерактивного робота

 • 9058 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. В Києві зловмисник поцупив із прилавку магазину ґаджетів робота на радіоуправлінні та намагався втекти, але його спіймали очевидці, щойно він вийшов із приміщення магазину, та передали поліцейським. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба ГУНП України в місті Києві, передає УНН.

За словами правоохоронців, під час відпрацювання Оболонського району співробітники оперативно-пошукового відділу столичної поліції помітили невідомого, якого біля виходу із магазину тримали люди.

"Правоохоронці з’ясували, що чоловік взяв із прилавку інтерактивного робота вартістю 3,5 тис гривень та, поклавши у сумку, вибіг із магазину. Під час спілкування із поліцейськими чоловік зізнався у скоєному. Провівши поверхневий огляд, оперативники виявили у правопорушника викрадену річ", - розповіли в поліції

33-річного киянина перевіряють на причетність до скоєння аналогічних правопорушень. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аброськін: затриманий за вбивство Ноздровської не розкаюється у скоєному

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у понеділок ввечері, близько 20:10, десять невідомих чоловіків увірвалися до стриптиз-клубу DOLLS, який розташований на вулиці Велика Васильківська, і влаштували стрілянину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП