ukenru
u-kiyevi-vikrili-bandu-torgivtsiv-zbroyeyu

У Києві викрили банду торгівців зброєю

 • 8486 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. У столичному регіоні орудувало організоване угруповання, яке налагодило нелегальний бізнес із виробництва набоїв і травматичної зброї, а також її перероблення під бойову. Про це повідомила прес-службу Служби безпеки України, передає УНН.

"Оперативники спецслужби встановили, що кілька місцевих мешканців налагодили нелегальний бізнес із виробництва набоїв і травматичної зброї, а також її переробленні під бойову. Засоби ураження та боєприпаси зловмисники реалізовували в різних регіонах країни через особисті зв'язки, у тому числі серед кримінальних кіл, а також на спеціалізованих Інтернет-сайтах. "Товар" ділки відправляли замовникам через недержавні поштові сервіси", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці провели п'ятнадцять санкціонованих обшуків у місцях незаконного виробництва та зберігання зброї та боєприпасів, а також за адресами проживання фігурантів кримінального провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солдат вкрав у товариша по службі автомат

"У ході слідчих дій вилучено "виробниче" обладнання, комплектуючі та запчастини для виготовлення засобів ураження, понад двадцять тисяч набоїв різного калібру, а також документальні матеріали, які підтверджують протиправну реалізацію "продукції", – уточнили у спецслужбі.

У межах кримінального провадження, відкритого за ст. 263 КК України, чотирьом фігурантам готуються повідомлення про підозру, уточнили у СБУ. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин та учасників протиправної діяльності.

Нагадаємо, у Кривому Розі діяв пункт торгівлі зброєю із зони ООС. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП