u-kiyevi-ta-oblasti-sogodni-vidklyuchatimut-svitlo-opublikuvali-grafiki

У Києві та області сьогодні відключатимуть світло: опублікували графіки

 • 770205 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. У Києві та Київській області у четвер, 27 жовтня, знову будуть стабілізаційні відключення електроенергії, повідомили у ДТЕК, що надає послуги у столичному регіоні, пише УНН.

Деталі

"За розпорядженням НЕК Укренерго, у Києві з 5:38 27 жовтня будуть відбуватися стабілізаційні відключення світла", - йдеться у повідомленні.

Так, на сайті ДТЕК Київський електромережі є спрощений графік адрес стабілізаційних відключень електроенергії. Усіх споживачів електроенергії Києва розділили на 3 групи. "Кожна група буде відключатися в визначений проміжок часу, поки буде діяти розпорядження НЕК Укренерго на проведення стабілізаційних відключень. Щоб зрозуміти, у який час протягом доби у вас можливе відключення електроенергії – вкажіть свою адресу та отримайте графік можливих відключення протягом дня та тижня", - зазначили у компанії.

"За розпорядженням НЕК Укренерго, у Київській області сьогодні з 5:38 почалися стабілізаційні відключення світла", - також повідомляється.

Список населених пунктів, яких може стосуватися таке відключення в області, розміщений на сайті компанії. Людям порадили слідкувати за оновленнями.

Доповнення

росія у жовтні націлилася на об'єкти енергетики в Україні. Після масованих ударів рф з 10 жовтня постраждала третина енергетичної інфраструктури України. Після чергової атаки 22 жовтня в Укренерго повідомили, що масштаби пошкоджень від ударів співставні чи більші за наслідки 10-12 жовтня. Для стабілізації ситуації вводять віялові відключення.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі