ukenru
u-kiyevi-proyshov-festival-chempioniv-protasov-cup-2020-sered-dityachikh-komand

У Києві пройшов Фестиваль чемпіонів PROTASOV CUP-2020 серед дитячих команд

 • 9453 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. На полі навчально-тренувальної бази Української асоціації футболу відбулися змагання серед гравців 2010 року народження. Про це повідомила пресслужба УАФ, передає УНН.

Усі 10 учасників Відкритого чемпіонату Академії футболу УАФ сезону-2019/2020 провели по три матчі в рамках Фестивалю чемпіонів УАФ PROTASOV CUP-2020.

Участь у змаганнях взяли СК КНУТД, ФА "Бенфіка", ДЮСШ "Переможець", КДЮСШ "Чемпіон", ФК "Говерла", ФК "Фаворит", ДЮФК "Ніка", ФК "Троєщина", ФА УАФ та СК "Київ".

Після завершення фестивалю відбулася церемонія нагородження гравців за участі першого віце-президента УАФ Вадима Костюченко та легендарного футболіста, першого віце-президента УАФ Олега Протасова.

"Хотів би всіх вас привітати від імені президента Української асоціації футболу Андрія Павелка, а також подякувати вам за те, що ви обрали футбол. Хотів би подякувати, діти, вашим батькам, які піклуються про вас, роблять усе, щоб ви грали у футбол.

Також хочу подякувати віце-чемпіону Європи, володареві "Срібної бутси" Олегу Протасову за те, що він виступив із такою ініціативою, і сьогодні ми провели цей чудовий фестиваль. Хочу побажати кожному з вас, щоб ви у своєму футбольному житті досягли таких самих перемог, як і Олег Валерійович", — сказав Костюченко.

"Нехай усі ваші мрії здійсняться. Нехай кожен, хто хоче стати футболістом, стане ним, а хтось, можливо, піде іншим шляхом. Усім бажаю удачі й дякую за участь у нашому турнірі!", - додав Протасов.

Як писав УНН, УАФ оновила інфраструктуру в рамках проекту "11х11 чемпіонів".

Українські Національні Новини

Суспільство