ukenru
u-kiyevi-povidomili-pro-minuvannya-trts-globus-evakuyuvali-300-osib

У Києві повідомили про мінування ТРЦ "Глобус", евакуювали 300 осіб

 • 8598 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. У Києві повідомили про мінування торгово-розважального центру "Глобус", на місці рятувальники евакуювали 300 осіб, поліція проводить перевірку. Про це повідомила речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій у Києві Світлана Водолага в коментарі кореспонденту УНН.

"Близько 12:00 від "102" нам надійшла інформація, в рамках взаємодії ми виїхали на місце і чергуємо. Проводилась евакуація – близько 300 людей вивели", - зазначила вона.

За її словами, перевіркою приміщень на наявність вибухівки наразі займаються правоохоронці.

При цьому в поліції повідомили, що наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції, патрульні, вибухотехнічна служба, кінологи та рятувальники. Проводиться евакуація близько 2000 осіб.

Повідомлення про замінування надійшло на електронну пошту ТРЦ. Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, вчора у Києві правоохоронці отримали інформацію про замінування готелю, що по вулиці Інститутській. Там працювала слідчо-оперативна група. Людей з будівлі евакуювали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП