ukenru
u-kiyevi-pokazhut-korotkometrazhni-filmi-na-festivali-vidkrita-nich

У Києві покажуть короткометражні фільми на фестивалі "Відкрита ніч"

 • 12238 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Традиційно у найкоротшу ніч року, з 24 на 25 червня, з 18:00 до 05:00 відбудеться огляд найцікавіших здобутків українського короткометражного кіно – кінофестиваль "Відкрита ніч", передає УНН з посиланням на прес-службу КМДА.

Традиційно у найкоротшу ніч року, з 24 на 25 червня, з 18:00 до 05:00 відбудеться огляд найцікавіших здобутків українського короткометражного кіно – кінофестиваль «Відкрита ніч».

Як і в попередні роки, основним майданчиком фестивалю стане Арт-причал у Києві. Паралельні покази й трансляції кінопоказів пройдуть більш ніж на 65-и майданчиках України та світу, у тому числі в зоні АТО. Цього року покази відбудуться у Польщі, Молдові, Білорусі, Німеччині, Португалії, Чехії, Молдові та Єгипті.

У 2017-му році фестиваль відзначиться розгорнутою ретроспективною програмою. Партнером програми стане Національний центр Олександра Довженка. Ретроспективна програма тривала впродовж червня, а її завершенням стане живий кіноперформанс у день відкриття фестивалю – 24 червня о 18:00 на Арт-причалі у Києві.

Заснований у 1997 році, фестиваль був і залишається лабораторією з перевірки нових ідей для вітчизняних кінематографістів і пошуку молодих талантів, які можуть стати новими обличчями українського та світового
кіно.

Нагадаємо, проект Українського кризового медіа-центру отримав “Бронзового Лева” у категорії Entertainment Lions for Music на міжнародному фестивалі реклами “Канські Леви”.

Українські Національні Новини

Київ