ukenru
u-kiyevi-pid-chas-zatrimannya-avto-pravoporushnikiv-politseyski-vikoristali-tabelnu-zbroyu

У Києві під час затримання авто правопорушників поліцейські використали табельну зброю

 • 8942 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. У столиці для затримання автомобілю правопорушників патрульні Києва застосували табельну зброю. Про це йдеться в повідомленні Патрульної поліції на сторінці у Facebook, передає УНН.

Зазначається, що 20 грудня, близько 17-ї години, служба 102 отримала виклик про підозрілий автомобіль Honda на вулиці Пріорській. В повідомленні йшлося, що в салоні авто перебувають озброєні люди.

За вказаною адресою інспектори виявили описаний транспортний засіб. На вимогу патрульних надати документи громадяни відповіли відмовою — водій автомобіля Hondа раптово натиснув на педаль газу. Авто рушило та зачепило патрульного поліцейського.

Патрульні поліції почали переслідування, під час якого сталася перестрілка між охоронцями порядку та втікачами. Інспектори двічі поцілили у колеса авто втікачів, патрульний автомобіль також отримав ушкодження від куль правопорушників.

За деякий час водій автомобіля-втікача втратив контроль над керуванням та здійснив наїзд на перешкоду. Порушники вибігли з авто та втекли у невідомому напрямку.

Зазначається, що в салоні їхнього авто виявили предмети, схожі на зброю.

Зараз поліція розшукає стрільців. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Українські Національні Новини

Київ